Hippi koulureppu

Tuotenro: 1184-1-2
40,00


Reilun kokoinen Reipasreppu pitää omissa lokeroissaan ja taskuissaan hyvässä järjestyksessä niin koulukirjat, jumppavaatteet, kännykät kuin kotiavaimetkin.

Koulurepussa on isompi osio, joka on tarkoitettu koulukirjoille. Tämän osion sisältä löytyy myös nimilappu, josta omistajan nimi löytyy helposti. Reilun kokoinen etutasku on suunniteltu jumppavaatteille tai muille tavaroille, jotka haluaa erottaa koulukirjoista. Täältä etutaskusta löytyy vetoketjullinen pieni tasku, johon voi sujauttaa kännykän koulupäivän ajaksi. Taskussa on kiinni pieni avainlenkki, johon voi kiinnittää kotiavaimen.

Lasten käyttöön soveltuva ergonomia on otettu huomioon oikein mitoitetuilla olkaimilla ja niiden hyvillä pehmusteilla. Repun selkäosaan on käytetty samaa pehmustetta kuin aikuistenkin reppuihin. Repun korkeus on 41 cm, leveys 29 cm ja syvyys 13 cm. Reppu on valmistettu samalla yli 30-vuotisella kokemuksella, jonka tuotteen valmistajalla Kassimatilla on koulureppujen valmistuksesta.

 

Turvaa koulutielle antavat heijastimet repun edessä ja takana. Molemmissa olkaimissa on 3M heijastinlaadusta ommellut heijastinpalat ja repun etutaskussa oleva pyöreä R-merkki on Punkalaitumelaisen Vanttilan Muovin valmistava erittäin hyvin heijastava muovimerkki.

Huolella valitut materiaalit ja laadukas ompelutyö takaavat, että Reipasreppu kestää railakastakin menoa. Materiaalina repuissa on Polyester 600d ulkopuolella ja vuorikankaana Nylon. Hoito-ohjeena suosittelemme käsinpesua.Pienenä vinkkinä: Reipasreppuun mahtuu loistavasti myös pieni MiniEväs kylmälaukku, jossa pidät koko koulupäivät eväät kylminä. Helpotusta arkeen saat myös jumppapussilla, johon mahtuu vähän enemmän tavaraa, mitä muiden valmistajien jumppapusseihin.

Reipasreppu syntyi pienestä kiukusta, kun Kassimatissa huomattiin markkinoilla olevien koulureppujen kohtuuttoman huono laatu. Huonot materiaalivaihtoehdot ja puutteellinen ergonomia oli verhoiltu kauniiden värien, glitter-kuvien ja avaimenperien taakse. Halusimme tehdä kunnollisen koulurepun, jossa olisi huomioitu niin käyttäjän vaatimukset (värit, ergonomia, helppo käytettävyys) kuin myös maksajan toiveet kestävästä tuotteesta. Reipasreppu on kiitelty tuote, jonka tarkoitus ei ole mennä kuoseillaan muodin aallonharjoilla, vaan tarjota ihan tavalliselle lapselle hyvä, kestävä ja lapsellinen koulureppu, joka kestää vuosia.

Reipasreppu kuuluu Reipastuote-tuoteperheeseen, joka on Kassimatti Oy:n oma tuotemerkki.

Meitä voit seurata

Facebook: reipastuote

Instagram: reipaskauppa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tarina koulureppu Tarina koulureppu
40,00 €
Perho koulureppu Perho koulureppu
40,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tarina koulureppu
40,00
Nappi koulureppu
40,00
Sportti koulureppu
40,00
Raketti koulureppu
40,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Reipastuotteet, Reput